Bravo Bravissimo!

 

Op zaterdag 18 november 2023 vinden twee bijzondere concerten plaats. In het kader van het Opera Viva Festival begeleidt het Orkest van het Groene Hart solisten en koor in een heerlijke pastiche, een mengelmoes van muziek van Rossini: ‘Bravo Bravissimo’.

 

Niet zomaar solisten, drie professionele zangers: Hanquin Zhou (China), Sophie Colin (Frankrijk) en Daniel Attema (Nederland).
Zij vertolken voor ons aria’s van o.a. Figaro, Rosina en Bartolo, beroemde figuren uit de opera De Barbier van Sevilla. Maar: een pastiche zou geen pastiche zijn als niet ook de verhaallijn totaal veranderd en geheel vernieuwd zou zijn. Dus kom allemaal luisteren en kijken, er valt veel te genieten!

De voorstellingen vinden plaats in de Opstandingskerk in Woerden om 17.00 uur en om 20.00 uur.

Kaarten van €25 per persoon (of €17.50 voor jongeren) kunt u bestellen door op de knop hieronder te klikken. Ook is er een link waarbij u wordt doorgestuurd naar de informatiepagina van het hele festival, want wij verzorgen slechts het onmisbare hoofdgerecht!

 

 

P.S. De kaartverkoop gaat voor dit concert niet rechtstreeks via ons orkest, waardoor we niet rechtstreeks Vriendenkorting kunnen aanbieden. Bent u Vriend én heeft u uw Vriendenbijdrage voor 2023 betaald, dan kunt u per kaartje 5 euro korting krijgen door een mailtje te sturen naar: info@ovhgh.nl. Zet in de onderwerpregel ‘Vriendenkorting 18 november’ en vermeld in de mail zelf uw naam, rekeningnummer en het gekochte aantal kaarten. Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk naar u overgemaakt. Zoals altijd geldt ook in dit geval: maximaal 2 kaarten met korting per Vriend.