Het Orkest van het Groene Hart geeft samen met de Woerdense jazzband Just Us twee concerten ter gelegenheid van het 650-jarig bestaan van Woerden.

 

De concerten vinden plaats op zaterdag 26 maart in Oudewater en op zaterdag 9 april in Woerden. De concerten beginnen om 20.00 uur en zijn rond 22.00 uur afgelopen. Halverwege is er een pauze.

 

Bestellen
Bestel je kaarten door rechts de juiste kaartsoort te kiezen voor de gewenste datum.

 

Betaling
De betaling van de toegangskaarten gaat via iDEAL. De prijs van een toegangskaart bedraagt € 16,50 voor volwassenen, Vrienden van het Orkest betalen € 14,00. Een toegangskaart voor jeugd 13 t/m 18 jaar, studenten en houders van een CJP kost € 11,50. Kinderen t/m 12 jaar kunnen een gratis ticket bestellen. Bij het kaartje is koffie of thee inbegrepen.

 

Locaties
Op 26 maart spelen wij in de Ontmoetingskerk, Westsingel 2 in Oudewater. Op 9 april spelen wij in de Kruiskerk, Mesdagplein 4 in Woerden.

 

Toegangsbewijs
Na het bestellen ontvang je een e-mail met het ticket als attachment. Neem dit mee naar het concert. Dat kan geprint of op een mobiele telefoon. In de bevestigingsmail staat onder leverstatus: “wacht op afhandeling”. Dit is niet van toepassing.

 

Coronamaatregelen
Wij hanteren de coronamaatregelen die er op dat moment gelden. Een coronatoegangsbewijs of het dragen van mondkapjes is vermoedelijk niet meer nodig, maar de regels kunnen tussentijds wijzigen. Houd hier rekening mee bij het bezoek aan een van onze concerten. Voor meer informatie kijk op https://www.rijksoverheid.nl/.

 

Vragen?
Zijn er dingen niet helemaal duidelijk over het bestelproces of heb je een andere vraag? Stuur ons dan een e-mail. Wij proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

Toegangskaarten voor

 

Woerden, the Green Apple