Het Orkest van het Groene Hart geeft dit voorjaar twee concerten die in het teken staan van de muzikale vete tussen Brahms en Wagner.

 

De concerten vinden plaats op zaterdagmiddag 1 april om 15.00 in Vleuten en op zaterdagavond 15 april om 20.00 in Woerden. 

 

Bestellen
Bestel je kaarten door rechts de juiste kaartsoort te kiezen voor de gewenste datum.

 

Betaling
De betaling van de toegangskaarten gaat via iDEAL. De prijs van een toegangskaart bedraagt € 16,50 voor volwassenen, Vrienden van het Orkest betalen € 14,00. Een toegangskaart voor jeugd 13 t/m 25 jaar, studenten en houders van een CJP kost € 11,50. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Bij het kaartje is koffie of thee inbegrepen.

 

Locaties
Op 1 april spelen wij in de Kerk aan het Lint, Alendorperweg 103 in Vleuten. Op 15 april spelen wij in de Opstandingskerk, Wilhelminaweg 8 in Woerden.

 

Toegangsbewijs
Na het bestellen ontvang je een e-mail met het ticket als attachment. Neem dit mee naar het concert. Dat kan geprint of op een mobiele telefoon. In de bevestigingsmail staat onder leverstatus: “wacht op afhandeling”. Dit is niet van toepassing.

 

Vragen?
Zijn er dingen niet helemaal duidelijk over het bestelproces of heb je een andere vraag? Stuur ons dan een e-mail. Wij proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

Toegangskaarten voor

 

Brahms vs. Wagner