gallery/wijn

Wijnactie mei 2020

Als belangstellende van het Orkest van het Groene Hart krijgt u de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan onze zomerse wijnactie.

Zoals u misschien al weet, treft de coronacrisis ook onze vereniging. Onze leden kunnen al weken niet samen repeteren en reeds geplande concerten zijn afgelast, terwijl veel vaste kosten gewoon door blijven lopen. Samen met de contributie van de leden zijn de concerten onze voornaamste bron van inkomsten. Omdat wij graag muziek willen blijven maken, kunnen wij wel een steuntje in de rug gebruiken. U kunt ons helpen door mee te doen aan onze wijnactie.

 

Hoe werkt het:
U plaatst een wijnbestelling via deze actie en u steunt het orkest in deze onzekere financiële tijden. Per bestelde fles ontvangt het orkest een percentage van minimaal 12% en tegelijkertijd kunt u genieten van prima kwaliteitswijnen. Er is ruime keus, dus voor ieder wat wils!
En voor de prijs van een concertkaartje heeft u al twee of drie mooie flessen wijn.

 

Wat moet u doen:
U klikt op de onderstaande link en zoekt een aantal flessen wijn uit. In het formulier kunt u aangeven hoeveel flessen u per soort (wit, rosé, rood) wilt bestellen. Wees gerust: ook al bestelt u maar 1 fles wijn, alle beetjes helpen. Druk daarna op verzenden en wij zorgen ervoor dat uw bestelling terecht komt bij de leverancier. U kunt uw bestelling vanaf 10 juni afhalen in Woerden. De precieze dag, tijd en plek zullen we later communiceren. Heeft u vragen over deze lijst, een specifieke wijn of over iets anders, aarzel niet en neem contact met ons op via info@ovhgh.nl