Onze soliste van het Voorjaarsconcert 2018 haalde in de finale van het Nederlands Vioolconcours van dat jaar de publieksprijs binnen, plus de 2e (jury)prijs. Proficiat!

gallery/logo-sponsorclicks

Doe je webboodschappen via Sponsorkliks en steun ons orkest. 

gallery/ovhgh2018

Vriend of sponsor worden?

Woerden als centrum van het Groene Hart is een bloeiend symfonieorkest waard. Dat hebben we de afgelopen 25 jaar bewezen. Om dat ook de komende jaren te blijven doen, zijn we afhankelijk van vrienden en sponsors. Een amateurgezelschap als ons orkest kan niet voortbestaan zonder steun van buitenaf. We hebben geld nodig voor het betalen van een goede dirigent, solisten, huur van de repetitieruimte, drukwerk etc. Inkomsten uit ledencontributie en toegangsprijzen zijn hiervoor niet voldoende. Daarom doen we een beroep op u om vriend of sponsor te worden.

 

Hoe kunt u ons steunen?

Om te beginnen als luisteraar. Kom naar onze concerten en geniet van de muziek die we voor u laten klinken. Als tweede vragen wij u ons financieel te steunen. Dit kan het makkelijkst door lid te worden van "Vrienden van het Orkest van het Groene Hart". Voor minimaal € 25 per jaar mag u zich vriend of vriendin van ons orkest noemen. Als vriend wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wilt u vriend worden, neem dan contact op.

 

Sponsors gezocht

Wij zijn op zoek naar instellingen en bedrijven in het Groene Hart die ons financieel willen steunen. Sponsors kunnen voor onze concerten toegangskaarten bestellen om deze aan medewerkers en zakelijke relaties beschikbaar te stellen. Ook is het mogelijk dat het orkest op uitnodiging van een sponsor een compleet concert verzorgt.


Wilt u ons sponsoren?

Hier had uw link kunnen staan naar een klinkende reclame voor uw onderneming.

Graag komen wij met u in contact, om te praten over de wederzijdse voorwaarden.

Vindt u dat Woerden een symfonieorkest van niveau verdient en wilt u dat steunen met een financiële bijdrage, meldt u dan aan als vriend of sponsor. Het Orkest van het Groene Hart stelt u bijdrage zeer op prijs.

gallery/tankenschenk
gallery/logo-sponsorclicks
gallery/rabobank_fietstocht

Vrienden

Tank & Schenk

Sponsorkliks

Rabobank Fietstocht

Wanneer je bij Service Stations Benschop in Woerden tankt, kun je eenvoudig schenken aan ons orkest.  

Als je via Sponsorkliks je aankopen doet op internet, wordt een deel gesponsord aan ons orkest.

Zaterdag 9 juni 2018 doen we mee aan de Rabo Fietstocht. Fietst u ook gezellig mee? Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen. Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 km door het Groene Hart. Per uitgereden route schenkt de Rabobank een vast bedrag aan ons orkest.