Onze soliste van het Voorjaarsconcert 2018 haalde in de finale van het Nederlands Vioolconcours van dat jaar de publieksprijs binnen, plus de 2e (jury)prijs. Proficiat!

gallery/logo-sponsorclicks

Doe je webboodschappen via Sponsorkliks en steun ons orkest. 

gallery/cover2019

Woerden als centrum van het Groene Hart is een bloeiend symfonieorkest waard. Dat hebben we de afgelopen 35 jaar bewezen. Om dat ook de komende jaren te blijven doen, zijn we afhankelijk van vrienden en sponsoren. Een amateurgezelschap als ons orkest kan niet voortbestaan zonder steun van buitenaf. We hebben geld nodig voor het betalen van een goede dirigent, solisten, huur van de repetitieruimte, drukwerk etc. Inkomsten uit ledencontributie en toegangsprijzen zijn hiervoor niet voldoende. Daarom doen we een beroep op jou om vriend of sponsor te worden.

 

Ons ondersteunen kan op de volgende manieren:

 

Bezoek onze concerten

Om te beginnen als luisteraar. Kom naar onze concerten en geniet van de muziek die we voor u laten klinken. 

 

Word vriend van het orkest
Dit kan door lid te worden van "Vrienden van het Orkest van het Groene Hart". Voor minimaal €25,- per jaar wordt je vriend van ons orkest en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wilt je vriend worden, stuur ons dan een email naar vrienden@ovhgh.nl

 

Sponsors gezocht

Wij zijn op zoek naar instellingen en bedrijven in het Groene Hart die ons financieel willen steunen. Sponsors kunnen voor onze concerten toegangskaarten bestellen om deze aan medewerkers en zakelijke relaties beschikbaar te stellen. Ook is het mogelijk dat het orkest op uitnodiging van een sponsor een compleet concert verzorgt.


Wilt u ons sponsoren?

Hier had uw link kunnen staan naar een klinkende reclame voor uw onderneming.

Graag komen wij met u in contact, om te praten over de wederzijdse voorwaarden.

Vindt u dat Woerden een symfonieorkest van niveau verdient en wilt u dat steunen met een financiële bijdrage, meldt u dan aan als vriend of sponsor. Het Orkest van het Groene Hart stelt u bijdrage zeer op prijs.

gallery/tankenschenk
gallery/logo-sponsorclicks

Steun ons

Tank & Schenk

Sponsorkliks

Wanneer je bij Service Stations Benschop in Woerden tankt, kun je eenvoudig schenken aan ons orkest.  

Als je via Sponsorkliks je aankopen doet op internet, wordt een deel gesponsord aan ons orkest.