Onze soliste van het Voorjaarsconcert 2018 haalde in de finale van het Nederlands Vioolconcours van dat jaar de publieksprijs binnen, plus de 2e (jury)prijs. Proficiat!

gallery/logo-sponsorclicks

Doe je webboodschappen via Sponsorkliks en steun ons orkest. 

Open repetitieavond

Hoe bereiden musici zich voor op een concert?  Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? En wat doet een dirigent precies?
Om daar achter te komen nodigt het Orkest van het Groene Hart je uit voor de open repetitieavond. Om te luisteren of om zelf mee te spelen. Dus, kom langs!

 

Bespeel je een orkestinstrument?
Mooi! Een hele (of halve) repetitie neem je plaats in het orkest en speel je mee met het repertoire van dat moment. Zo kun je kijken hoe het is om te spelen in een orkest. Je luistert naar de andere instrumentgroepen en leert kijken naar de dirigent. 

 

Alleen luisteren?
Dat kan ook. Zelfs als je geen instrument bespeelt of muzikaal bent aangelegd, is een repetite bijwonen leuk en leerzaam. Er is genoeg te zien en te horen, dus je zult je zeker niet vervelen.

 

Wanneer:  woensdag 26 juni van 19:30 tot 22:00
Waar:        Het Baken, Beneluxlaan 3 te Woerden
Voor wie:  amateurmusici van alle leeftijden en luisteraars

 

Naam  
E-mail  
Instrument  
Jaren speelervaring  
Eventuele vragen of opmerkingen   
  
  

Wel meespelen maar komt de datum niet uit?
Geen probleem.  Op onze Meespelen pagina vind je een formulier. Als je dat invult nodigen wij je op een ander tijdstip uit voor een proefrepetitie.

Aanmelden

Van tevoren vernemen we graag of je komt meespelen. De muziek die we spelen krijg je per mail toegestuurd, zodat je je thuis kunt voorbereiden. Vul hiervoor het formulier in.

 

Kom je alleen meeluisteren? Vul dan ook het formulier in.

 

gallery/website open repetitieavond
gallery/kopie van open repetitieavond

Iemand anders attenderen op deze avond?

Misschien ken je iemand die ook graag naar de open repetitieavond zou willen komen. Klik daarvoor op de flyer hiernaast, kopieer de link en stuur hem door.