Onze soliste van het Voorjaarsconcert 2018 haalde in de finale van het Nederlands Vioolconcours van dat jaar de publieksprijs binnen, plus de 2e (jury)prijs. Proficiat!

gallery/logo-sponsorclicks

Doe je webboodschappen via Sponsorkliks en steun ons orkest. 

Meezingen

Naam  
E-mail  
Koorervaring  
Stemsoort  
Bericht  
  
  

Aanmelding Scratch Messiah - 23 november 2019

Iedereen die van muziek en zingen houdt kan meedoen aan de Scratch Messiah. Je krijgt ruim van tevoren muziek en beeldmateriaal toegestuurd om mee te oefenen. 

 

Dus heb je zin om een hele dag intensief te werken aan een flink aantal delen van Händel's Messiah? Om dit aan het einde van de studiedag uit te voeren voor publiek? Met muzikale begeleiding van Het Orkest van het Groene Hart uit Woerden?

 

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met meer informatie en betalingsgegevens. Je inschrijving is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. 

Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar scratch@ovhgh.nl

 

De kosten voor deelname aan de Scratch Messiah bedragen € 30,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van de Scratch Messiah is de Maranatha kerk in Woerden. Naast de kerk zijn parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd kan worden. Vanaf station Woerden is de kerk goed bereikbaar per bus in 15 minuten. Daarna is het nog 200 meter lopen naar de locatie.

gallery/screen

Tijden en programma

De Scratch Messiah zal beginnen in de ochtend om 09:00 en zal rond 17:00 eindigen. Hoe de dag er precies uit komt te zien en welke stukken er worden gezongen wordt te zijner tijd bekend gemaakt. Zodra we meer weten vermelden we dit op deze website. Als je je hebt ingeschreven, ontvang je deze informatie ook per mail.

Annuleren

Het annuleren van je inschrijving kan tot uiterlijk 15 september. Je ontvangt je inschrijfgeld dan teruggestort. Annuleren kan door een email te sturen naar scratch@ovhgh.nl. De annulering is pas definitief als je een bevestiging per mail hebt ontvangen. Na 15 september kunnen wij geen inschrijfgeld meer terugbetalen in verband met reeds gemaakte kosten.

 

Komen Luisteren?

Aan het eind van de middag zullen de gerepeteerde delen van de Messiah voor publiek worden uitgevoerd. Voor meer informatie over dit concert: