Beluister hier het interview met Jim en Hawijch na ons voorjaarsconcert in Woerden.

Onze soliste haalde zaterdag 20 januari in de finale van het Nederlands Vioolconcours de publieksprijs binnen, plus de 2e (jury)prijs. Proficiat!

advertentie

gallery/img_0340
gallery/ovhgh2018
gallery/logo-sponsorclicks

Doe uw aankopen via Sponsorkliks en steun ons orkest.

Wij zijn altijd op zoek naar creatieve en muzikale talenten, van jong talent tot ervaren talent.

Het Orkest van het Groene Hart heet nieuwe orkestleden van harte welkom. We zoeken naar violisten, altviolisten en een contrabassist. Heb je interesse om mee te spelen, ken je mensen die een instrument bespelen en belangstelling hiervoor hebben of wil je eerst meer informatie hebben, neem dan graag van te voren contact op met Harrie van Opstal, secretaris: info@ovhgh.nl

Ook project leden zijn van harte welkom bij ons orkest. Voor gevorderde  viool, altviool, cello en contrabas spelers  is altijd plaats. Voor hout- en koperblazers zijn de beschikbare plaatsen afhankelijk  van de muziek waaraan gewerkt wordt voor het komende concert. Neem contact op met de secretaris om de mogelijkheden te bespreken. In alle gevallen heeft onze dirigent het laatste woord. 
De kosten voor een projectlidmaatschap bedragen € 20,- per maand.

Projectlid

Lid worden

We repeteren iedere woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in kerkelijk centrum Het Baken, Beneluxlaan 3, 3446 GS  Woerden.

Repetities

gallery/baken - ovhgh